Många saker har löst sig och blivit bättre

Redo att sova nu. I morgon är imorgon. Upp tidigt, slita lite och sen ska jag köpa nån blomma och gå till graven. Farfar fyller år i morgon. Efter det ska jag och titta på en lägenhet. Inte till mig, inte en chans att jag tänker bo i södertälje i framtiden - utan till mamma.
Sho flöjt!


I only wanna make you feel wanted

Den här otroliga känslan som slår en när man slitit som ett djur hela dagen och därför blir klar en och en halv timme tidigare, och man kommer hem och bara kan slå ner ärslet och ta det lugnt ett tag!
Bra dag idag!

Den som inte låter verkligheten störa sina drömmar är vis

Mitt personliga horoskop: "Du har det där speciella som man inte kan ta på, som får folk att minnas dig en lång tid efter det att ni har skilts åt." - Thank god for that!

Har varit på pershagen pizzeria med Melvina. Vi intog alkoholhaltiga drycker och åt pizza. Woho! Upp i morgon bitti. Går och lägger mig nu och låtsas som om klockan är tolv på natten och inte bara kvart i nio.


Hej hottie, vilka snygga muskler du har!

Har varit och kollat på min kusin Matildas basketmatcher idag! Åh jävlar vad hennes lag är bra! Tror jag fick se två av Matildas bäst spelade matcher! Dom vann i alla fall guld och blev obesegrade genom hela tuneringen. När jag stod inne i hallen och väntade på att matchen så stod en extremt lång, snygg kille bredvid mig och vi började snacka lite. "Du jag vet ju inte hur du är som person eller något, men du är rätt söt faktiskt. Fina ögon, liksom" sa han. "Fina muskler romeo" svarade jag och halvt dog inombords. I alla fall så fråga han om jag ville gå o ta en fika någon dag men jag svarade att det inte var nån idé och sen när jag går ut ur baskethallen så ser jag värsta, stora, feta bilden på honom på husväggen. Då va han lite smått kändis. Kings spelare liksom.



You're lika a drug to me

Vilken natt. Folk har ringt som galningar hela natten. Visst, vissa av samtalen va rätt viktiga och de klagar jag inte på. Men de andra tjugosjutusen va rätt så onödiga, så tillslut vågade jag stänga av ljudet på mobilen.
Och som alla förmodligen vet så ska klockan ha blivit tillbaka ställd! Vilket min mobil otroligt nog INTE kan sköta själv, så jag - som ställde klockan för att gå upp och åka till telgehallen - har gått upp en timme för tidigt. Woho!


Jag såg besvikelsen i dina ögon. Tanken slog dig, att du inte längre kände mig. Jag skakade din hand, men du hade förväntat dig en kram

Va ute en sväng med Melvina nyss. Vi gick förbi den pågående halloween festen - där några av våra gamla vänner var och ja, den festen vi inte var bjudna på - för att säga hej till Viktor. Det var bara tre till som vågade sig ut för att säga hej. Jag fick mig själv att se på dom som om jag aldrig träffat dom förut. Skakade deras händer och hälsade, för att vara trevlig. Wierd, men det är så dom verkar vilja ha det.

Jag och Melvina gick genom skogen hem. Jag har inte direkt saknat den skogen, men med Melvina så var den inte så läskig.


För när jag är i stugan så känns det som om jag är nära dig Farfar

Idag har fröken fräken hållt sig undan både mobil och dator! Åkte ut till stugan med Farmor och krattade löv. Jag måste väll kanske vara en av världens sjukaste, men jag tycker att det är mysigt att kratta löv eller typ skotta snö. Haha. Jag bjöd i alla fall henne på middag efter det. I morgon ska jag följa med henne och kolla på min kusin Matildas semi final match. Hur man nu stavar till det utan att det ska se helt fel ut?



You'll always be my favorite

Mmmmmmmm ... Skräckfilm! Paranormal activity 3. Får väll se hur det går med att somna i natt. Haha! Annars har jag förmodligen min egna superhjälte - för långt bort - som kan lysa upp min tillvaro.


Vill bara få det överstökat och åka hem igen. För hemma är han. Han är hemma.


Jag ville bara se honom igen. Jag ville bara röra vid honom igen, men jag skulle nöja mig med att bara se honom




What doesn't kill you .... ?

Mor min står i köket. Storebror min är nog här någonstans i lägenheten han också och jag sitter på mitt rum. Eller ja, det som var mitt rum innan jag flyttade och mamma gjorde om det till typ en papperssamlings plats. Och jag hatar de nya gardinerna. Ville bara på peka det.
När jag va på väg hem, skulle bara gå till bussen, så beskådade jag en bilkrock. Smackadasch! Va nån tjej som inte kunde läsa skyltarna och körde rakt ut i vägen när en annan bil med förträde kom i full fart. Smackadasch! 

Och de där filmerna kan ni ju glömma! Orkar inte vänta i år och dag på att de ska bli uppladdade!
Ska börja göra mig startklar för att dra på bio och som jag visste redan förut så blir det bara han och jag eftersom de andra antar att det skulle bli en dålig stämning med mig i närheten av dom.










Everybody's got an dark side, do you love me even with mine?

Kunde inte somna i går. Låg och smsade med Anton en stund vilket gjorde att jag inte förblev så där irriterad och frustrerad. Haha. Trots att jag inte kunde somna så va det lätt att gå upp i morse, men det blev lite små trögt efter att jag ätit frukost vid tio på praktiken. Ni vet, så där riktigt tröttsamt!
Ikväll ska jag och en vän på bio. Skräck! Jag tänkte att vi kunde höra med några andra från min gamla (menar't! Gamla!) umgängeskretts om de vill följa med - mest bara för att jag är så artig. Haha. Men förmodligen är det ingen av dom som vågar följa med för att bara tanken på att vara nära mig får dom att skita i brallan. Nej men dom är väll rädda för att jag ska knivhugga dom eller spotta dom i ansikterna. Inte vet jag. Älskar mina fantasier i alla fall. Haha! Så det blir nog bara jag och Viktor.

Bilderna och filmerna från igår kommer senare för just nu vill det inte fungera! Bjuder på en bild som ska föreställa mig istället! NJUT!


Trött, hungrig och så fucked up frustrerad!

Ah ni. Hur fan ska jag förklara dagen? Gick segt att gå upp i morse, trots att det kändes rätt så bra. Slet röven av mig på praktiken. Köpte med mig blommor till mamma innan jag åkte till pershagen och sen direkt till Melvinas skola. Lunchen på praktiken va inge god och jag har inte ätit någon middag, så allt jag ätit idag har väll varit två mandariner och frukost.
Melvinas monolog va jävligt bra, men tog längre tid än vad jag hade tänkt, så pappa som stod utanför och vänta med bilen blev jävligt - jag menar det, jävligt - frustrerad. Så när jag kom och satte mig började han skälla på mig för att jag var sen. "Men jag kan ju inte ro för att en föreställning tar längre tid?" "Nehe! Så nu är det ingens fel igen?!" "Jo nåns fel är det väl, men inte mitt!" Sen började han köra som en jävla idiot genom stan. Ni vet, rusa motorn och växla som om, ja, inte vet jag. Vi gick upp lika tidigt i morse, jag har inte ätit något, så jag kunde inte bara sitta där tyst som vanligt. "Men fan pappa nu får du fan lägga av!" Röt jag. Skönt, men satt i alla fall och hade hjärtklappning resten av vägen hem i väntan på att han skulle bli arg för att jag svurit åt honom.

Ni får bilder idag och videosarna i morgon.







When you find yourself in some far of place

Dags för sängen. S  Å    F  R  U  K  T  A  N  S  V  Ä  R  T    T  R  Ö  T  T  ! Och jag har ont i hela kroppen.



Just me, myself and I

Hård dag. Usch. Riktigt hård dag. 68 gäster på 2 serviser. Köpte mig ett par jeans innan jag drog hem. Grettans! Ikväll ska jag ta med mig lillebror och gå på hockey. Sen ska jag hem och däcka i sängen, haha. I morgon efter jobbet åker jag direkt till Pershagen och sen till Melvinas skola för att gå på hennes monolog. (För er som inte vet vad en monolog är, så kan jag ju säga att jag inte heller vet. Men det är i alla fall någon sorts uppvisning - Melvina går ju en teater linje)

 



Bara tanken på att han skulle vara där när jag kom tillbaka, fick mig att fokusera ännu hårdare

Har berättat om- och visat tatueringen för pappa och Lisa nu. Eller ja, jag visade för pappa redan igår. Det var inga som helst buttra miner.
Elsa är i duschen, Emil gör läxan, Pappa gör något - förmodligen tråkigt - i köket och Lisa hjälper Emil med läxan. Själv så sitter jag inne i mitt rum. Tänker lite på Åre. Längtar lite till nästa termin. Jag är så trött att jag håller på att slockna. Upp tidigt i morgon också. Jobbar lunch hela nästa vecka också, sen blir det nog kvällar och helger för fröken fräken.

God natt!


I'll let it fall

Har precis kommit hem. Just nu är det lite som lugnet före stormen för snart kommer Elsa hem. Idag har varit en bra dag! Bara andra dagen, men allt har redan fallit på plats. Jag hittar överallt - vilket jag trodde att jag aldrig skulle göra bland de hundramiljoner skåpen de har - och jag (dags att skryta) får redan börja ta betalt, ensam. Fick höra att de inte brukar låta praktikanter ta betalt och absolut inte när ingen annan personal är i restaurangen. Men hej! Här har vi tjejen som får göra det i alla fall. "Du är så seriös i det du gör, vi litar på dig" woho! Liksom.


Att förlita sig på sig själv, är att fördubbla sin förmåga

Nu är klockan alldeles strax kvart över 7! Wooooho morgon pigg tjej! Eller inte. Gick och la mig innan klockan ens slagit nio igår. Blir väll samma visa idag. När är det vi ska ställa om klockan?
Dags att kila! 787an väntar inte på sent folk!


Jag drömmer drömmar om att alla försvinner, en efter en

Jag måste vara en super storasyster! Har utfodrat båda småsyskonen med mat - inte ens på samma gång - lekt, plockat i och ur diskmaskinen, lekt, fram och tillbaka med mjölken på bordet, lekt, torkat rent i köket och på bordet och lekt. Plus att jag har jobbat från tidigt imorse. Nu är Elsa i duschen, Emil på hockey och varken pappa eller Lisa är hemma, så nu (!) har jag slagit ner ärslet i fotöljen, satt på Melissa Horn och jag tänker inte röra en fena! Tills Elsa ska ut ur duschen och pappa kommer hem med Emil. Haha.
Eftersom jag sitter med familjens dator i knät, så gluttade jag bland bilderna och hittade en från Thailand!

Jag har fastnat i tiden

Lagade käk till Emil o hans chompis så att dom skulle orka dra på hockeyträning. Så nu kom Lisa och hämtade dom, men lämnade Elsa hemma. Hon sitter bredvid mig, penkar på bilderna och säger "Där är Emil och där är Sara!"


Where's the rock'N roll?

Första praktikdagen av alla 40 klar! Woho! Det gick bra, jag vet ju vad det är jag håller på med, så jag har inget att oroa mig för. Bara att lära känna de jag jobbar med så ska det här nog bli bra!
När jag stod och väntade på 787an (det är en buss!) så kom det fram en kille och började prata om sitt liv och hur dåligt han haft det. Mellan meningarna la han till "sa jag någonting dumt nu?" och varje gång ruskade jag på huvudet och han fortsatte. Snark. På bussen hem satt jag och tänkte på hur jag skulle lägga mig i soffan och sova tills Lisa och kidsen skulle komma, men - woho - Emil ringde precis när jag skulle kliva av bussen och frågade om han och hans kompisar kunde komma hem tidigare.

Bild från i lördags!


Världens tröttaste tjej säger tack och hej!

Dags att ta en dusch och sen sova! Är så fruktansvärt trött! Ska upp runt halv/kvart i sju imorgon och ta bussen in till Centrum vid halv åtta. P R A K T I K. Ingen peppad tjej här inte, tyvär. Men det ska nog bli bättre. Om åtta veckor när jag går på jullov kanske!


Sätt mig i arbete. Låt mig slita röven av mig. Allt för att jag ska få tänka på annat

Har kommit hem från Mormor nu. Ska skala potatis medans pappa åker och hämtar Emil och Elsa. Hemlängtan här . se


Mormor!


Time will tell

Ska till mormor snart, det var väll sisådär jätte längesen jag var där. Kanske till och med över ett år sen. Hm.. Skäms. Sen ska jag se om Åke och mamma kan köra mig till Enhörna. Farmor kommer ikväll och ska käka med oss. Woho! Time to tell about the tatto kanske?

Melvina och hennes förra hund Zvea. Längesen. Men saknar hunden.


Jag tror inte att det finns några som helst spår kvar från den storstadstjej jag en gång var

Hej kompisar! Sitter med Mammas dator som är hyffsat jätte seg. Igår blev en rätt vrickad dag. Kom till Pershagen, gick till Melvina, tittade på när tjejerna gjorde sig i ordning och funderade på hur det kan ta så lång tid att göra sig klar. Jag är väl bara inte van vid att sitta framför spegeln i två timmar. Haha. Nej men dom blev jätte fina och jag kände mig inte alls så kvinlig som jag kan göra ibland.
Melvina blev på lyset rätt fort, men vi kom in på krogen i alla fall. Och jag tänker bara tillägga det, att det här var den sista gången jag gick på krogen i Södertälje. Jag hatade att se så många som jag gick i samma skola som förut.
Fixade ragg till mig och Melvina, som döpte om sig själv till Anna för att ingen skulle börja påpeka hennes ovanliga namn.
Aja. För långt inlägg, men i alla fall, det slutade med att jag sov hos Melvina och låg och lyssnade på hennes fyllesnack innan hon somnade.



Vill redan spola tillbaka tiden

Har gjort mig iordning för en galen kväll med en massa glana tjejer, först hemma hos Melvina och sen på krogen. Första gången jag går på krogen i Södertälje, kan ju betta pengar på att det inte slår Åre i alla fall. Haha. Har även hunnit med att åka på returen och sedan en sväng till TC med pappa. Farmor och Marie har varit förbi en sväng också. Shit. Händer för mycket.

Kameran är med ikväll!

Nya familjemedlemen - kommer i Januari. Pappas dröm har väll alltid varit att äga en Porsche.


"Åh, jag är så död"

Sitter och småpratar om tatueringar med Lisa, hon låter väll inte så positiv direkt. Så jag känner bara det att jag är såååå död.


En knasig morgon i familjen Jardefalks hus ...

Inatt sov Emil bredvid mig. Vi låg och pratade till klockan ett och sen tog det bara några sekunder - efter att vi sagt god natt - så snarkade han bredvid mig.
Imorse kom Elsa in och väckte oss. Det tog väll kanske tio minuter, sen började hon och Emil tjyvas. Väldigt trevligt om jag får säga så, som den morgon trötta människa jag är.



"Jag höll andan under hela tiden! ..."

Sitter på tågstationen i Östersund med solen i ögonen och glor. Enbart två timmar kvar tills mitt tåg ska gå. Wi ... ho. Haha. Men jag deppar inte! Imorgon får jag träffa Melvina och de andra tjejerna!


One more step

Anton räddade min kväll. Tog bort min panik över att behöva åka hem imorgon. Vi åkte upp till Ullådalen och hade snöbollskrig. Den som tror att det gick nå vidare bra i becksvart mörker räcker upp en hand! Ka ka ka kallt!
Nu ska en lugn - men samtidigt överspelt - Sara gå och lägga sig. Imorgon vid den här tiden ligger jag nere i min bäddasoffa - som inte alls är så där skön som jag tyckte att den var från början - och snarkar.
Godnatt vänner!


Har fortfarande inte dammsugit - dutti fikka

Ska snart kila över till Misan och säga hejdå. Jag hatar hejdå. Haha. Ligger i sängen och ser på nyheterna medans jag känner mig allmänt tuff som vanligt.


Man ska aldrig nöja sig med att krypa när ens drift är att flyga

Jag skulle behöva någon som kunde komma hit och ge mig en riktig spark i baken! Jag måste ta hand om disken - det är ju inte ens mycke disk? - och jag skulle behöva gå igenom lägenheten en gång med damsugaren och kolla om det finns något mer jag ska ta med mig hem.
Nu ringde Melvina som garvar åt hur död jag kommer vara när jag berättar att jag piercat och tatuerat mig.
"Åh, åh! Får jag vara med när du ... haha ... näe förresten jag vill nog inte vara med då"
Vi Hörs!


Time stand still

Sista dagen i Åre spenderas med filmer! Får se vad som händer ikväll. Bussen från Åre går 12:35 imorgon. Akward feeling.

Bild bomb med de flesta bilderna som blivit tagna den här terminen.






















We all done wrong

Jag vet att det bara är onsdag, men jag har faktiskt redan packat. Imorgon vill jag bara vara och inte tänka på att behöva åka hem, så jag gjorde klart allt idag.
Nu har jag plockat fram tre filmer jag ska se! Hejjs!



Darling don't be afraid

Jaha, jaha! Dags att skriva ut den där förbaskade tågbiljetten kanske? Kanske de kanske. Har lite svårt att förstå att jag kommer vakna på lördag morgon av att Emil och Elsa kommer in och väcker mig. Eller att jag kommer träffa Melvina och de andra tjejerna redan på lördag kväll. Skumt.

Bilder från i sommras när Melvina försökte ta reda på om det var bussen vi skulle åka med.





I have loved you for a thousand years

Sitter och ser på Värstapojkvänsakademin. Har tänt ljus i lägenheten och myst ner mig i soffan. Pappa ringde nyss och sa åt mig att packa ner sommarkläder, när jag ska hem. Thailand över julafton? Kan ju kanske hända. Han sa också att Elsa hade varit ledsen när hon skulle sova och sagt "Jag längtar efter Sara".


So kiss me


Han är den delen av mig som ingen någonsin kommer att förstå sig på

Har varit hängig hela dagen, för ett tag sen hasade jag mig ner till MAX för att säga hej till henke - det var för längesen vi sågs. Hoppas att jag hinner träffa honom igen innan jag åker på fredag. Nu kom jag på att jag måste skriva ut min biljett också.




Rubriken är inte om min vän Henke.

 


Man får starkare ben i uppförsbacke

Sitter och ser på Mitt stora feta syrianska bröllop - Känner mig nästan som hemma. Haha. Känner att det blir till o sova tidigt ikväll.
Natti natti Chompisar!


Bara lukten av dig gör mig svag

Mysteriet på den okände smsaren som hörde av sig till min farmor är löst! Haha! Visade sig vara en bekant till mig som försökt hitta mitt nummer, men fick tag på min farmors istället.
Sitter och ser på halv åtta hos mig, av ingen anledning alls.

Tröck bara på en bild helt random så ni får nöja er med den hära!


"Jag trodde att det var vidarbefodrat från dig..."

Fick precis ett sms från min farmor som satte tankarna i spel.

"Hej känner du nån som heter Andreas Johansson?"
-"Nej jag har ingen koll på vem det är... Vad tänkte du på då?"
"I går morse fick jag ett sms där det stod 'hejsan, vem är detta? Sara?' och en stund senare ett där det stod 'vem?' och båda var från samma nummer. Jag trodde att det var vidarbefodrat från dig. Jag kollade upp nummret som är till en Andras Johansson från **********. Fick sedan ett 'Är det Sara eller inte?' 

Haha. Så, vad säger man? 


I want you to want me

Okej, sista veckan i Åre på 2½ månad är på börjad. Och hur känns det? Jo, det är mycket känslor. Nervös inför åtta veckors praktik - som förmodligen kommer bli riktigt roliga åtta veckor - och så är det ju det här med att behöva vara ifrån människorna här uppe. Nåja!


I'm still thinking about you

Jag och Jossan har spenderat större delen av dagen till att se på film. Jag va osocial och somnade en stund i första filmen. Nu ska jag plugga och bara vara. You know.


Food time!

Dags att fixa krubb!
Imorgon fyller Melvina vuxen. Tyvär så är det ju 65 mil mellan  oss, så det blir till att fira henne på Lördag! Wiho. Ja, men som sagt. Dags för krubb!


Snygg tjej de där ↑


If two people are meant to be together, evetually they'll find their way back - Chuck Bass


Jag kommer aldrig att låta dig försvinna igen - aldrig

Hej vänner! Kvällen igår var riktigt, riktigt rolig. Träffade folk jag inte träffat på jätte länge! Nu ligger jag i sängen, ser på tv och hungrar ihjäl. Haha.
Hoppas ni hade lika roligt som jag igår!


Over and Out!

Ska över till Misan snart! Känns som om kvällen kommer att bli bra. Som alla andra kvällar. Haha.


Elsa


Lite längre inlägg

Helt otroligt vad man kan sakna någon som är så högljud och stökig som lilla Elsa brukar vara. Om en vecka kommer jag att ha hela 2½ månad på mig att umgås med skitungen. ♥
Satt och luskade runt bland några videosar på Youtube, när pappa kör skoter och när jag satte på en film, så va det första ljudet jag hörde Farfars skratt. Vem tror ni bara slängde ifrån sig datorn, höll för öronen och började stor lipa? Hon är blond, lång och har blå ögon! - Nej men seriöst. Jag fick sån panik. Hade jag varit berädd på det, så hade det varit en annan sak. På tisdag är det 9 månader † .
Nu ska jag lyssna på skrattet ett tag och senare ikväll ska jag över till Misan och efter det ska vi ut på krogen och kolla på alla drägg.



You used to call me your angel, said I was sent straight down from heaven

Har varit ute ett tag med Misan och bara tagit det lugnt. Nu ska jag vila ett tag, njuta av ensamheten. Roligt liv, roligt liv.


Godmorgon

Hej vänner! Somnade så sent som halv sex imorse! Älskar de där med att inte kunna somna. Nu har jag skaffat VideofyMe - vilket gör att jag kan lägga upp filmer direkt från datorn på bloggen. Skoj, skoj! Nu ligger jag och ser på en film som heter nått i stil med Love happens.

Du är ute ur bilden

Att sova låter rätt så frästande såhär klockan fyra på morgonen.

Fredagsmys

Sov rätt skönt ett bra tag och när jag väl fick igång lite bra musik, så gick det jätte fort att plocka iordning på alla saker jag bara slängt runt om mig. Typ skolböcker, papper, kläder osv.
Nu har jag tänt lite ljus och gjort det mysigt. Fyfan vad jag bor fint! Haha. Har pratat rätt så länge med pappa på telefon också. Inte så ofta vi har långa telefonsamtal. Myshumöret är på topp iafall. Chao!




Roadtrip med fjälleventsgruppen

Har precis kommit hem från en liten utflykt. Är så trött, så jag sitter bara och gäspar hela tiden. Sova en stund, plocka i ordning efter det och sen får vi se vart kvällen tar vägen!


Come back to me like you would if this was a movie

Försov mig lite imorse, vilket delvis kändes fruktansvärt skönt, men så jävla onödigt. Vaknade tio minuter innan lektionen skulle börja och det är väll det bästa med att bo en trappa ovanför klassrummet -  jag hinner i tid i alla fall. Eld i ärslet fick jag ju, så nu ligger mitt täcke i badrummet.
Fredag idag! Inga planer alls. Skönt!


Och så räddar han mig igen. Märkligt, hur en enda individ på den här jorden bara behöver höra av sig för att jag inte ska känna mig försvunnen

Anton


Shake it

Åh vad jag är nöjd med kvällen! Jag och Jossan var ensama i servisen vilket var så underbart, otroligt, fantastiskt skönt! Liksom, inge bök, inge stök. No kaos! Jag blir så fruktansvärt glad när allt går bra och jag kan komma upp till mig, sätta mig ner och känna att jag har gjort ett kanon jobb!


Josefin ställer ut vattenglasen!


Min servettvikning gjord på tre olika servetter! Försök få till de om du kan!


Dukningen!


Afrika








Livet är antingen ett äventyr eller ingenting




Somliga människor älskar sanningen, för att de inte har någon anledning att ljuga

Och vad har fröken fräken pysslat med under hela eftermiddagen då? Jo, hon har suttit i klassrummet från klockan halv fem till tio på kvällen. Bara umgåtts med några tjejer i klassen, gjort klart min svenska novell, på elva sidor - som Jossan började gråta av när hon läste den. Sorgliga slut är min grej! Woho!
Nej men helt ärligt, jag är svin trött idag. Mardrömmarna har börjat komma tillbaka.


Det omöjliga tar bara lite längre tid

Hej vänner! Har lyckats fixa bilder från igår! Wiho! Duktig tjej här hej!















If I could take it all back, i would

Ja ni, hur fasen ska jag förklara kvällen? Lite små stökig kanske, men jävligt lyckad i slutändan. Problemet med mig är väll att jag skiter i vilken relation jag har till den som jobbar med mig, tillexempel om vi är vänner eller inte, om det går åt helvette för att den personen inte kan lyssna på vad andra säger, så hettsar jag upp mig direkt. Snark. Jag hatar det, men så är det i alla fall. Nu ska jag försöka tagga ner och höra av mig till Melvina som förmodligen ligger och sover, men som ringde när jag höll på o jobba. Och ja, jag berättade det för att det är fruktansvärt bra info! Över trött tjej här.

Godnatt Chompisar!



Jag och Amandus!


In the end, I wanna thank you 'cause you made me so much stronger

Duschad och redy för lite afrikansk servering nurå! Just nu spelar jag lite hög musik bara för att försöka jävlas med Jossan som bor ovanför mig. Haha. Hörs hej!


The one who's worth all this pain

Vissa dagar kan jag inte bli stoltare över mig själv! Arbetsmiljöprovet gick förmodligen kanon! Vilket ryck jag har gjort i skolan om man jämför med hur det brukade vara förr. Nu ska jag ta en ducsh och sen ska jag ner i restaurangen och preppa inför kvällens servering. Jag ska ha afrikanska kläder på mig. Haha. Va inte så jäkla pepp förut, men nu börjar det kännas precis som alltid innan jag ska servera. Gillart!

Sommar pics!













Kärlek utan genkärlek är som en viktig fråga utan svar

Gick och la mig tidigt igår i tron om att jag skulle sova skit bra i natt, men givetvis drömde jag en sån därn hemsk mardröm om att min lillebror dött. Så ... nej, jag var inte speciellt utvilad när jag vaknade helt tårögd.
Sitter på religion lektionen och skriver en Islam uppsatts. Alexandra berättade nyss att dryckeskunspasprovet blivit uppskjutet till nästa vecka. Wiho!


Jag vet att du har det bättre nu, men mitt ego säger att du hade det bättre hos oss

Ikväll är det en sån kväll helt enkelt. Jag kan inte somna - ikväll heller. Ibland tar saknade kål på mig. Hade jag fått bestäma, så hade det varit jag som försvann och inte du. Det känns som om du gjorde mer nytta här än vad jag någonsin kommer att göra.

Seems like it was yesterday when I saw your face. There's nothing I wouldn't do to hear your voice again.  There's nothing I wouldn't do to have just one more chance, to look into your eyes and see you looking back.
If I had just one more day, I would tell you how much that I've missed you since you've been away.


Panik ... trött ... törstig ... ajjemen

Fick precis världens panik när ja märkte att vi har tre prov den här veckan och att nästa redan är på onsdag och är i Dryckeskunskap. Åh hej å hå!

You make me happy

Åh vaad det är skönt att träna! Jag har så mycket energi nu för tiden och vet inte vart jag ska göra av den. Har i alla fall precis käkat och nu ska jag väll plugga lite innan jag förmodligen däckar. Haha.


Mina drömmar måste ha betytt något

Hej kompisar! 
Känns som om den här veckan kommer bli ett stort test på hur mycket jag klarar av. Det är två projektarbeten som jag ska hjälpa till på efter skolan och sent in på kvällarna och vi har nog två prov också.
Idag ska jag i alla fall till järpen för att gymma med Annie. Skön'T.


Om jag inte tar chansen nu, så kommer han att försvinna och jag gör allt för att han inte ska försvinna

Har suttit uppe hos Jossan ett tag och pratat om hennes glana Spanien resa och vi pratade också en hel del om my thoughts! Vilken hjälte hon är!
Nu när jag är så där över glad igen, så tänkte jag gå och lägga mig!
Livet är bra! Vi hörs i morgon Chompisar! 

 

...

Lillasyster Elsa ringde nyss och frågade om det snöade här. De lät väll på't ungefär så här: "Hej! Snöjar det hos däj i Åre?" "Ahru!" "Kan man körja skoter ännu?"
Haha. Har en liten aning om att pappa låg bakom hennes samtal. Har suttit och ritat ett tag nu och ska väll käka något snart.


Det finns inget bättre skönhetsmedel än lycka

Hej vänner! Ja, som ni vet så gick jag och la mig innan tio igår och jag vaknade nyss. Klockan är halv två! Snacka om att jag måste ha varit helt brutalt slut!
Nu snöar det som tusan utanför och jag känner bara för att sitta inne och se på film hela dagen. Dega!
Hoppas att ni mår bra!

 


Värdelöst

Klockan är inte ens tio och jag tänker gå och lägga mig nu. Kass lördag. Händer ingenting! Och jag vet, jag skulle säkert få roligt om jag bara la ner lite energi på att få roligt, men är så fruktansvärt trött efter dagens utflykt. Någon lär ju ringa och väcka mig senare i natt i alla fall.
God natt vänner!


Nöjd Sara som får vända hemmåt igen! - Bilden Erika tog


Don’t make me chose, ’cause it’ll be him. It’s always been him

Nu har jag alltså bestigit Åreskutan på ett rätt så annorlunda sätt. Det var ju inte direkt så att vi var mesiga och gick på en stig som är jämn och två meter bred. Nej, vi tog den tuffa vägen och gick i lavinen hela vägen upp. Haha! Så, har alltså hoppat runt på en massa stenar, undvikit att hamna i vattnet, klättrat i branter och sen tog vi liften ner. Haha! Bilder!










It's always going to be you

Ligger i sängen. Funderar på att resa mig upp. Vilket jag va tvungen att göra nu eftersom att pappa ringde och telefonen låg i soffan. Grett! Dags att göra sig klar!


Jag skulle kunna vänja mig vid känslan

Hej vänner!
Va ut på krogen igår, det va ju meningen att jag skulle köra på "jag kör ikväll, så jag dricker inte." Men de gick då inge vidare. MEN! Jag är ju ordentlig, så det blev inge mycke i alla fall! Anton och Pirro sov här i natt. Älskar att Pirro skrattade i sömnen! Nu ska jag ta en dusch och sen ska Jag, Erika och Kungen bestiga Åreskutan! Och ja, jag använder många utropstecknen idag!!!!!!!! <----Överdrift


I'm the bad as you wish you never met

Som ni kanske ser så är header bilden bytt! Woop, woop!

Gammal..

Ny! Ny! Ny! Ny! Ny! Ny!


För jag tänker inte stanna och vänta när du vill springa ikapp

Sitter i min lilla fotölj med fötterna på tvbänken och tar det lite lugnt. Helt sjukt vad fort en vecka kan gå. Får ju nästan lite ångest över att det snart är vecka 42 då jag ska åka hem för den här terminen. Fattar ni? En hel jäkla termin har redan gått - för mig.
Idag är det alltså fredag. I vanliga fall så skulle jag väll säga att jag ska ut på krogen ikväll, men näe, inte idag inte. Eller jo. Det ska jag faktiskt, haha. Men mest bara för att titta på roligt folk.

Ha lite skoj ikväll vänner! Gör något galet!



Skoj i klassrummet!






Förvirrad - igen

Gick och la mig innan tio igår. Somnade fort som tusan och drömde en lite mindre läskig mardröm. Hur man nu kan göra det? Det var en mardröm, men jag hade liksom kontroll över den hela tiden. Haha. Vaknade av att klockan ringde och jag fattade ingenting som vanligt. Eftersom att jag precis drömde att jag vände mig om i sängen hemma hos mamma, så fattade jag inte vart jag var eller vilken dag det är. Haha. Tog väll ca fem minuter att komma ihåg allt.


I'm gone

Sitter och lyssnar på när Melvina spelar något spel på sin mobil. Underhållande brud. Funderar på att laga lite krubb! Det är väll de enda roliga som finns att göra idag - förutom att skratta åt Melvina när hon förlorar.


Sitter i min ensamhet

Hej Chompisar! Jag sitter i soffan och ser på tv i min ensamhet. Pratade nyss med Mamma på telefon, för den som ville veta det. Haha. Åh vad jag har tråkigt när jag är ensam! Ska höra av mig till Melvina nu och checka vad hon gör!


Jag tar chansen för att jag kan - det handlar ju om honom

 Sitter och har små tråkigt medans jag bara relaxar lite. Fyller i en lista som heter Lär känna mig bättre - ifall att ni skulle vilja läsa den så är det nedanför bilderna. Rätt så långtråkigt för er, men roande för mig!





Lär dig mer om mig!

De vanliga, tråkiga frågorna!

Jag heter: Sara!
Jag har piercat mig: i naveln.
Jag har tatuerat mig: på vänstra underarmen.
Mina föräldrar: vet inte om något av de...
När jag ser mig själv i spegeln, så tänker jag: "Se inte så jävla glad ut!"
Det första jag gör på Internet när jag startar upp det för dagen är att: kolla mitt horoskop! Såklart?
Mina tankar om folk som förlovar/gifter sig i tonåren: är väl inte så positiva Haha.
Det första jag tänker när jag vaknar på morgonen är: "Ajjemen, Sara. Släng benen över slängkanten nu, så ere bra sen!"

Bättre delen!

Jag har haft sex denna månaden: Ajjemen!
Vem är den lycklige? Anton.
Otrogen har jag: aldrig varit! Kan man inte hålla sig till sin partner så ska man inte ha någon!
På min smekmånad vill jag åka: Tänker inte gifta mig.
Det första jag lägger märke till hos det motsatta könet är: leendet!
Det bästa rådet jag har fått är: "Hoppas inte så mycket"
Jag pratade med personen jag tycker om senast: igår!

Avsluta meningen - delen!

Jag har insett att min sista kyss var ... med någon jag trodde att jag aldrig skulle kyssa igen.
Jag pratar ... om rätt så korkade saker ibland.
Min bästa vän ... slår din bästa vän!
Jag avskyr när folk frågar ... hur jag mår, när det borde synas att jag mår bra!
Jag kommer alltid att ... stå upp för mig själv och de jag bryr mig om!
Sist jag grät ... var jätte längesen.
Det omognaste jag vet är ... när tjejer ska leka tuffa och "snacka" med andra tjejer hela tiden och de tror att det skulle lösa ett gräl? Haha!


Det är nederlaget som gör människor bittra och elaka

Sitter i klassrummet och dricker varm choklad nu! Gott, gott, gott! Får inte käka lunch förns om en halvtimme, så vi försöker väll underhålla oss så gott vi kan!
Idag på baristan så lyckades jag göra ett snyggt hjärta av den skummade mjölken! Glad tjej här idag!


Uppe med tuppen!

Hoj, hoj! Här har ni en riktigt trött Sara som lyckats kliva upp tio minuter innan klockan ringde. Alltså, tio i sju. Idag fyller Mamma år! Ska skicka ett sms nu och så får jag ringa henne ikväll.
Om 25 minuter kommer Amandus och då ska vi åka till Baristan. Ni vet - det är en sån därn dricka kaffe hela förmiddagen dag idag igen. Wi ... ho.
Drömde jätte konstigt i natt. Usch. Vi hörs senare Chompisar!


I'm glad to have you by my side

Satt på dryckeslektionen och hade tråkigt när Melvina mmsade över några bilder på sig själv, vilket fick mig att börja skratta. Sån underbar tjej! Och bara tanken på att jag får träffa henne om typ två veckor gör mig brutalt otålig!
Nu ska jag ta en dusch och sen ska jag och Erika ner på torget en sväng!
Livet är bra idag också Chompisar!


Your gard is up and I know why - the memories from the last time is still burned in the back of your minds

Why must he be the bad guy? Maybe it's me who is the bad girl

Onsdag morgon - igen

Hej på er! Jag förstår inte varför jag sover så dåligt på nätterna nu ... Kanske för att jag har ont i ryggen? Shiiiit the same! Nu ska jag ner på lektion! Om jag inte minns rätt så börjar dagen med svenska! Woho!


Look after my heart. I left it with you

Börjar verkligen känna mig krasslig. Men skolan går före välmående för tillfället, så det blir inge stanna hemma här inte!
Ja ni ... vad mer ska man säga? Något i stil med God Natt kanske?


Tisdagar är ett jäkla sätt att spendera en sjundedel av sitt liv på

Va ner i köket förut och bakade bullar med Alexandra och en etta. Det är ju trots allt kanelbullens dag, så vi övertalade vår lärare att få baka till lunchen. Men vet ni vad ... ettorna pajade det hela genom att bränna bullarna i ugnen när vi dragit på lektion. Grattis barn! Väldigt duktigt! Dagens 95or allstå.



Storyn

Okej! Let's get it done! - Varför jag gjorde den tatueringen kanske är lite svårt för någon oförstående att fatta. Men den är i alla fall tillägnad min Farfar som gick bort i canser i Januari. Under hela hans canser period och nu efteråt så har vi jämfört honom med ett lejon. Min kusin Moa skrev en facebook status som såg ut så här: "Hur kan ett så starkt lejon dö?" Och jag svarade "Starka lejon dör aldrig. Han lever kvar inom oss."




Thats why I smile

Förtsår inte riktigt hur jag kan må så bra nu för tiden? Det är en fruktansvärt härlig känsla att vakna på morgonen och bara känna sig, bra?! Förstår ni? Och när man går och lägger sig på kvällen och somnar utan att ligga och grubbla över något. Så fjantigt skönt!

Nu ska jag snart börja gå och lägga mig. Vi hörs imorgon vänner!
Ajjemen! Bilden är suddig för att jag gjort den suddig. Ni får ta mig fasen vänta tills imorgon med att se hure blev!



Gaddad!

Åh mamma och pappa kommer att nita mig när jag kommer hem och visar gadden på min arm. (Eftersom att jag inte talat om att jag tänkt göra en) Vet att ja sa att ja skulle göra den imorgon, men gjorde den redan idag!
Nöjd och stolt är jag ju i alla fall! Visar bild imorgon när jag har tagit bort plasten. Och mamma, pappa ... om ni läser det här - Förlåt. He..he.


10:40

Sitter på Arbetsmiljölektionen och gör en uppgift på internet. Efter skolan ska jag iväg och rita upp min tatuering för imorgon smäller det. Grett Grett!
Mår bra idag. Och det är väll lite det som är jobbigt. Haha. Jag mår så bra nu för tiden att jag blir hysterisk. Haha.


Vecka 40s horoskop!

Du har fattat beslutet att göra det du gör, samtidigt som du kan fatta beslutet att lägga av med det. Du har en del dåliga vanor som börjar bli lite väl ingrodda och etablerade nu. Det är dags att skrota dem nu, inte sant? Om du klarar av den här utmaningen, kommer luften runt dig att kännas friskare. Bli arg! När du är arg, är du stark!

Distance fucking sucks

Har kommit in från en lång promenad med Melvina i telefonen. Funderar på om jag kanske har lite feber - Alexandra kan mycket väl ha smittat mig. Nu ska jag bara ta det lite lugnt!
Ni kan få kolla på lite bilder från min vecka på Åland i sommras!







Vänskap övergår ofta i kärlek, men kärlek övergår aldrig i vänskap

Nu har jag vaknat igen! Ska ut en sväng nu och prata med Melvina i telefon. Känns som om det va lite klantigt att sova så länge, för nu kommer jag ju aldrig kunna somna ikväll.
Om två veckor åker jag hem! Läääängtar!


Om du bara kunde höra hur mitt hjärta slår när jag är nära dig

Hej Chompisar! Jag hade så fruktansvärt roligt igår! Har suttit ute en stund nu på förmiddagen och gjort ansiktsmålning på småbarn igen, men när det började regna så packade vi ihop och nu ska jag sova!
Hare gött vänner!


Shut up

Springer över till Misan nu och sen upp till glasberget!
Hoppas på att kunna hinna bli på bra humör innan kvällen är slut, för just nu är jag rätt pissed off.

And then I realised that I didnt care

Har suttit och gjort ansiktsmålning på barn från klockan halv tio imorse, nu har jag precis käkat och duschat, så snart ska jag dra upp till glasberget och va med klassen innan vi drar ut på krogen tillsammans. Lossar på hasspen lite idag.


RSS 2.0