Jag ville. Mitt hjärta sa så. Jag kunde.

Hej hopp! Ja ni. Vad ska man säga? Krånglig eftermiddag.se? Först så fanns inte stationen jag skulle stå på, så jag va en stund på barn höstmarknaden och resten av eftermiddagen stod jag vid kossorna och kolbullarna. Miljö och hälsa kom och klagade på hur det såg ut, personalen skylde allt på de elever från vår klass som stod där och vår lärare blev förbannad på personalen och drog tillbaka avtalet att vi skulle hjälpa dom gällande allt som har med mat att göra i helgen. Så imorgon och på söndag kommer jag att befinna mig i parken och leka med barnen! Jag klagar inte!
Nu ska jag göra mig iordning och sen ska jag ut och käka med Alexandra, Misan och Kungen.


När du är så förvirrad att du bara släpper allt och lever istället för att tänka

Börjar jobba för höstmarknaden redan klockan två idag verkar det som, så det här blir nog sista inlägget för dagen eftersom att jag och Alexandra ska ut och käka direkt efter och sen ska vi ju gå ut. Som vanligt. Det är ju fredag. Känns som om jag måste skaffa mig ett fritidsintresse?


God morgon världen!

Vaken, påklädd och startklar. Jag är svajn trött, men samtidigt lite små pigg och på bra humör - vilket kanske försvinner nu snart, när jag precis kom på vad jag har för lärare på morgonen. Ser fram emot kvällen iallafall!

Hoppas ni sovit gott vänner! Trots att det bara blev ca 3 timmars sömn för mig, så har jag i alla fall sovit gott!

När hjärnan slutar fungera och hjärtat tar över

Jag kan inte sätta ord på hur jag mår. Klockan är tjugo i fyra på morgonen och jag ska upp om fyra timmar. Kom hem nyss. Och det är just det som är grejen. Jag kom hem nyss. Efter att ha varit med honom. Det värsta av allt är att jag inte vet hur jag ska reagera eller känna. Men för tillfället känns de la toppen.

Vi hörs om någon timme chompisar! Kolla in min otroligt söta lillasyster så länge!


Tror att jag drömmer

Mina händer är typ kalla och varma på samma gång. Typ kalla i mitten på fingrarna och runt handlerderna men varma överallt annars. Jag sitter på sängkanten, fullt påklädd, med skorna på och ska väll snart gå ut med mr hemlig. Överlever jag - alltså, om jag slipper drabbas av en hjärtinfarkt eller något liknande - så hör jag av mig senare.
Hejjsvejs!


På insidan:
Kissnödig
Illamående
Hyper
Spänd
Nervös

På utsidan:
Lugn ba lugn

"Om du kan få mig så lycklig som jag var då"

Ja, hela min kropp skakar när du hör av dig. Jag vet inte varför. Det är bara på det sättet min kropp reagerar när det handlar om dig. Det är som om ... (betänketid) ... som om min kropp börjar leva igen.


I need a man to hold my hand, yes I do!

Chompisar! Satt och gluttade lite på fejsboken förut och kom på att jag och Jossan har en redovisning att göra imorgon och inte har vi gjort någon redovisning heller? Nej, så jag satte mig och slängde ihop en snygg powerpoint. Jossan får tacka mig imorgon.
Imorgon är det ju höstmarknaden som vi i Hr3a ska jobba på, också! Eller ja, första dagen av tre. Så sväng förbi utanför ica i stationshuset och säg hej 'cause I'll be there!



Hade du inte strävat efter lyckan så hade du inte heller förlorat den

Hej på er! Vilken dag jag har haft! Oj oj oj. Började med att klockan ringde vid sju, men jag hade sån kramp i magen att jag knappt ens kunde stå rakt, så jag gick och la mig igen i stället. Satt och pluggade religion i soffan och sen gick jag och Jossan till ica.
Efter det skulle vi bara ta en liten promenad, men hamnade inne i kyrkan för att Jossan ville se hur det såg ut där inne. Jag klarar verkligen inte av att vara inne i en kyrka. Tände ett ljus för Farfar och va väll precis på håret från att börja gråta eftersom att det spelades sån därn sorglig musik samtiditg. Haha. Och nu ringde nyss min lillebror och talade om att han fått den där mobilen som jag vill ha.


17:54

Dags för lilla Sara att ta en tupplur tror jag. Sen ska jag nog gå ut och sätta mig för att andas lite frisk luft och fillosifera lite.

You were the one who showed me how to do to start living.

Det finns något inom mig som vaknar till liv när jag ser dig

P a i n.


"Man kan måla mat på väggen"

Sitter och har dryckeskunskap. Vi ska ha vinprovning. Woho, eller? Jag och mitt trogna juicepaket sitter i alla fall fortfarande längst bak i klassrummet. Slutar klockan fyra idag. Snark. Sen ska jag hem och sova en stund! Det är woho. Nu kommer vår lärare med vinet, så vi hörs senare vänner!


Gårdagskvällen










Sitter och pratar med Viktor!


God Mor Gon - Juice!

Hej Chompisar! Vilken kväll det va igår! Hela klassen - med få undantag - gick till Dahlboms tillsammans. Slutade med att nästan alla hamnade hos Anton där vi hade det trevligt.
Nu sitter jag längst bak i klassrummet med ett juicepaket i handen. Grett!
Ni ska få se lite bilder från igår också, från antinollningen alltså. Ska se om jag får tag på bilder från kvällen också senare.



Antinollningen

Hej! Måste bara få tala om att jag har haft det skit roligt idag! Klädde som sagt ut mig till min lärare Ylva. Vi sprejade hela mitt hår oranget och aa.. nej.. Jag kan inte förklara med ord hur jag såg ut. Men det va bara början på det hela. Gick hem och duschade bort färgen när ettorna och tvåorna hade lekt färdigt och sen gick jag ner och började, tillsammans med resten av klassen, göra iordning restaurangen. Jag blir så glad av att servera, så det är fan sinnessjukt!
Nu ska klassen ut på krogen tillsammans. Ja, vi vet att det är tisdag. Men vi är ju Hr:are inte sant? Blink Blink. Haha. Lägger upp bilder så fort jag får tag på några!


You smile, I smile

Hej Chompisar! Nu har jag beställt min studentmössa! Ska visa er hur den kommer att se ut, så fort jag får möjlighet. Skickade ett sms till mamma om att hon skulle vara berädd på att räkningen skulle komma hem till henne snart. Eftersom att hon betalade Joackims grejer, så lovade hon mig att betala mitt också. 
Hela Hr3a va nyss ute och drog dragkamp bara för att. Lärarna stod i fönstrena och garvade. Ah nej men vi hörs senare idag vänner! Och Melvina, du måste tala om vad du skulle vilja ha i födelsedags pressent. Annars får du en ren helt enkelt. Eller en isbjörn.

Ni får glutta in mig en stund nu om ni skulle vilja det. Ingen underbar syn, men en riktigt jävla frän brud i alla fall!


Det är inte ofta du finns i mina tankar, men du kommer alltid att finnas i mitt hjärta

- Jag saknar dig.

Think about me when you feel alone

Jag och Jossan drog ner och bowlade - gick rätt bra för mig (kolla bilden, jag är den högst upp) - efter att vi hade käkat middag och senare kom Jimmy förbi också. Satt på Holiday och fånade oss. Nu ska jag sova!
Sov gott kompisar! Jag hoppas på en natt utan en massa uppvaknanden!


Långt inlägg om Jossans nästan epelepsianfall

Nu har jag slutat och varit ner en sväng i restaurangen och vikt servetterna inför imorgon då det är antinollningen för ettorna och tvåorna. Det kommer bli så stört roligt! Ettorna och tvårona har blivit indelade i olika programs teman. Tillexempel, Fordon, Natur, Bygg osv. Jag, Unni, Erika och Fredrik ska klä ut oss till lärare, då det känns passande. Haha. Jag ska vara Ylva! Galet! Haha.

På Gastronomin idag, så höll Jossan på att få ett epeleptiskt anfall medans jag satt bredvid henne och klottrade i min bok. Jag blev så nervös, rädd och fokuserad på samma gång att det kändes som om jag hade kunnat springa tjugo varv runt jorden på två minuter.
Sist jag var med då Jossan hade ett mini anfall var på fjällturen när jag och hon satt i stugan och spelade spel. Jag kommer aldrig att glömma känslan när jag upptäckte vad som höll på att hända. Hur jag satt och väntade på att hon skulle plocka upp tärningen och slå, såg på henne och hur hon började vrida på huvudet på ett ovanligt sätt åt höger. När jag mindes hur hon hade pratat om att det kändes som om hon vred av sig nacken. Det var då jag förstod vad som höll på att hända. Känslan är nästan obeskrivlig. Jag sprängs varje gång det håller på att hända, men är fullt medveten om att det viktigaste av allt faktiskt är att jag behåller fokus.

Nu ska jag laga krubb!  


Jag kommer aldrig att sluta bry mig om dig. Plågsamt va?

Att denna själ aldrig ska få lite sinnesro. Vaknade imorse, fick en sådan otrolig kramp i magen och hela jag skakade i hela kroppen. Fick små ångest för att jag inte är lättväckt och inte vaknade när mobilen vibrerade i natt. I alla fall, så vaknade jag ca en och en halvtimme för tidigt på grund av att mamma hörde av sig. Hasade mig ner på första lektionen som jag faktiskt rymde ifrån tillsammans med Jossan som skulle upp till HC.
Nu sitter jag på Projekt och Företagande lektionen och försöker koncentrera mig, vilket inte går så speciellt bra. Fast jag tycker inte att det ser ut som om någon inne i klassrummet koncentrerar sig på sin uppgift. Haha.


I'm still smiling

Nusi mina kära små vänner så ska jag snart stänga av den sorgliga filmen som visas på tv och sova! Sovmorgon imorgon, vilket känns riktigt skönt!
Vi hörs imorgon! Sov gott Chompisar! Det kommer jag att göra.


... And then you feel so alone you can hardly stand





Just go ... leav me ... say you dont need me

Nu har jag tid att berätta om igår! Det var alltså tusen pers som skulle ha trerätters middag och jag tror att vi hade 31 långbord med 28 och 24 personer på varje bord och jag hade ansvar för ett av dom borden. Det va ju nå så j*vulskt roligt att se alla 50+are bli fullare och fullare. Tanterna stod och dansade på stolarna och viftade med servetterna. Gick i alla fall till Beefalo med Erika en sväng och sen hem till sängen! Senare kom Fredrik och det är väll bland de bästa stunderna i mitt liv, för då slipper jag sova ensam.


Jag hade lovat mig själv, men när det gäller dig, så verkar det som om jag skulle kunna vidga mina gränser

Berättar om gårdagen senare! Nu ska jag till Bahnof (stavning?) med Erika! I natt fick jag nattligt besök. Men vi hörs senare Chompisar!


Talking to yourself, because no one else is listening

Mina fötter protesterar! Har stått sen klockan fem idag! Men jag har haft så fruktansvärt roligt, så jag tror inte ens att ni förstår! Jag berättar mer i morgon eftersom att kudden ropar efter mig.

If you asked me to stay, I would stay. But now when I dont know how you are thinking, I'll go my way.

Ni får en helt ovesentlig (stavning) bild! Orkade inte sitta och leta fram någon utan tröck bara hej vilt. Så nu får ni se Jossan, Unni, Amandus och mig! Ni måste va skit lyckliga!



Stay cool

Har vilat och tagit en dusch, så nu är jag snart redo för en severingskväll på holiday! Sitter och ser på reprisen av alla Idol avsnitt. Funderar på att gå en sväng till ica, så att jag har något att käka när jag slutat ikväll.

Ha lite roligt ikväll kooompisar! Spana in bilden från i sommras på mig och Melvina.



Kvällen

Hej Chompisar! Hade en riktigt grym kväll igår. Vi va först på väg till Broken, så att Johan kunde käka något, men stannade på Dahlboms för att Pirro och Kalle satt där. Jag och Erika drog efter bara ett litet tag till Beefalo för att vi tyckte att det lät roligare. Och det som gjorde kvällen ännu bättre va att Henke bara dök upp! I alla fall så blev vi ett riktigt gäng som va ute och hade skoj, när Johan och de andra också kom till till Beefalo.


Vi är av samma kött och blod storebror

Har väll alltid varit ett riktigt gott exempel på hur en lillasyster ska vara. Har väll alltid jävlats lite extra bara för att. Men vi är av samma kött och blod storebror, jag kommer alltid att ställa upp!
Jag flyttade halvtid till Pappa när du gick i 8an. Jag flyttade yttligare 65 mil när du precis gått ut första ring. Men det betyder inte att jag inte saknar att jävlas med dig eller att jag aldrig tänker på dig. Stay strong storebror!


Can you hang?

Sitter och leker med camen. Blev så trött att jag tror jag går och lägger mig en stund. Under tiden ska jag också försöka komma på vad jag ska äta idag.


It's been a freakin week ... I drink today

Skolkatalogen kom idag. Haha. Tänk att alla alltid ser helt crazy ut. Ingen ser ju egentligen ut som man gör i verkligheten. Ska i alla fall sitta och skratta en stund nu innan jag börjar städa - ska agera hotell i natt. Ikväll är det krogen som gäller. Igen. Såklart. Tror jag tar med mig kameran och jag är så otroligt peppad inför helgen och jobbet på Holiday. Jag tror inte riktigt att ni förstår hur roligt det är att få vara med och jobba på en sån stor tillställning som det är i helgen.





I would never hurt you

Hej chompisar! Har gjort mig färdig för sängen nu. Förstår inte hur jag kan vara så trött redan? Sitter och ser på Breaking News med Filip och Fredrik, som idag har druckit sig fulla i direktsändning. Mer fyllor i tv säger jag bara! Haha! Leta upp reprisen på nätet om ni känner för att skratta lite.
Klippte mig förut och jag är jätte nöjd! Emma gjorde ett jätte bra jobb och jag rekomenderar henne verkligen! När ni vill klippa er så borde ni alltså kika in på The Venue!
Nu ropar sängen!


Hjärtat går på högvarv när du är i närheten

Sitter och skriver på min svenska uppsatts som jag har döpt om till; Har du blivit sårad igen? Här är din lösning!
Fick en liten utskällning angående den igår på telefon av Melvina. Haha.

Meddelande till Melvina!
Ring mig när du har tid! Jag ska klippa mig klockan 15:45, så ring efter halv fem är du snäll. Love You.


Stay strong

Hej på er! Jag ska berätta om min sjuka morgon! Vaknade 07:20, alltså tjugo minuter för sent. Flög upp ur sängen och höll på att vurpa på väg in till badrummet. Sket i jackan och sprang ner för trappan där Erika väntar och så ser jag att det spöregnar ute. Grett. Åkte till kaffelektionen med Amandus och drack en massa kaffe. Ni vet, jag som älskar kaffe. Men jag är på bra humör idag, så det har väll räddat hela dagen.
Idag ska jag klippa mig. Fixa frippan ni vet! Nej men. Vi hörs senare chompisar!


Hela min kropp säger "Stanna hos mig!" men mitt hjärta säger "Försvinn, det gör bara ont!"

Monopol är ett evighetsspel, så det är med smärta i rösten, eh.. i bokstäverna som jag skriver att jag gav upp. Nu ska jag snart gå ut en sväng, prata med Melvina i telefon och rensa tankarna. Kanske peppa mig själv lite för i morgon, då det är en tre timmars barista lektion. Vilket betyder att jag kommer dricka en massa kaffe. Igen. Det värsta med allt är att jag börjat vänja mig vid kaffet nu.


You can always dream about a better life

Har varit ute en stund nu. Sagt hej till Thomas och Stenis. Suttit i solen och tagit det lugnt - fast på ett mer "hypert" sätt. Kollade igenom min mejl nu och jag har fått ett till ja från en möjlig praktikplats. Nu har jag alltså fått grönt från alla restauranger i NK och ett grönt från Quality Hotell - som servitris. Kan inte bestämma mig! Heltbrutaltmedbeslutsångest.se


Bild från när jag och min hjälte Henke åkte tåg från Stockholm till Åre!


Everything inside me screams no no no no

Melvina kommer fnysa åt mig nu. Haha. Men i en svenska uppgift, där vi ska skriva om något vi tycker och varför andra ska tycka likadant. Typ. Jag suger på att förklara, ska jag skriva om varför man ska vara singel! Och Melvina! Jag hörde nog hur du fnös och jag såg nog hur du log fåraktigt! Ta dig någonstans och ring mig när du har tid! Älskar dig!


Tears don't mean you're losing

Vilket väder vi har idag! Soligt och knappt någon blåst - för att vara Åre. Ska se om Erika hänger med ut en sväng nu när skolan släppt oss och senare ska vi upp till Anton och spela Monopol. Tycker att vi är ruskigt bra på att göra roliga saker hela tiden! Så nu ska jag ut i solen och slappa lite! Känner mig lite galen idag ...


This is the goodbye

Hej på er chompisar! Måste skriva lite fort nu för min lektion börjar om en liten stund. I går satt jag och pratade med Melvina på telefon mellan nio till tolv. Missade Idol klockan åtta eftersom jag va ute med Linus, men tog igen avsnittet när jag kom hem. Haha. Nörd.
Idag har jag haft en muntlig redovisning om Gordon Ramsay. Det gick fruktansvärt bra och jag är jätte stolt över att jag varit så duktig. Janne (min lärare) sa att det var en av de mest levande presentationerna han varit med om. Vilket är grett!
Har börjat försöka lappa ihop min helg lite nu också. På fredag är väll planen som alltid att gå ut på krogen och ha roligt. Jobbar på lördag och söndag. Fullt upp liksom.

Livet blir så mycket lättsammare om ni gör klart allt skolarbete i tid! Hejjs!


Sometimes I think of you and smile

Fick reda på att en föredetta nära vän varit med om en trafikolycka. Har pratat med henne och hon verkar må bra trots skadorna. Tur i oturen. Läskigt när sånt där händer. Men huvudsaken är ju att hon lever och mår hyffsat bra!


Bilden på min väns olycka är tagen från LT:s (södertäljes länstidning) hemsida!
http://lt.se


09:17

Har religionlektion. Eget arbete just nu, men jag sitter och tjurar. Haha. Eller, alla vet att jag inte kan vara arg länge. Men jag tänker vara arg så länge jag orkar vara arg! Haha. Det fungerar inte så bra, men i alla fall. Jag tänker kämpa tappert!

Say you want me and I'm yours

Nu är det nog snart dags för mig att gå till sängs! Sitter och lyssnar på musik och smsar med Marcus, samtidigt som jag tänker på en annan kille. Vilket plågar mig lite. Usch och fy och blä. Eller, ja. Jag vill ju tänka på den killen, men till en viss gräns kanske.

God natt tuffingar och dröm om allt ni en gång mött - eller hur nu Marcus sa det. Hahah!


Don't try to tear me down

Va ut en sväng förut med Jossan. Nu sitter jag och ser på Idol och sen ska vi ut en sväng igen! Haha! Jag avlider. Nu ska väll kanske inte jag uttala mig så mycket, men somliga kan ju verkligen inte sjunga. Vi hörs senare Chompisar!

En bild på en Sara i ung ålder!


I would save my heart for you

Slog precis i min skadade tå i bordet. Så fruktansvärt klantigt och sån fruktansvärd smärta! Haha. Aj. Har käkat och slappat lite, så nu ska jag börja städa lite. Dutti tjej hej! Men va less jag börjar bli på att vara ensam. Sova ensam och spendera kvällarna ensam.


Sometimes it's hard to follow your heart

Har precis slutat skolan. Trött och sliten tjej idag. Stör mig på folk som inte kan glädjas åt andras lycka. Haha. Nej men, i dag har jag och Melvina kommit fram till att jag hinner komma på hennes monolog och vara med på hennes födelsedagsmiddag! Eftersom jag kommer hem på helgen vecka 42. Måste kontakta NK och tala om att jag är intresserad av praktikplatsen. Usch och fy och blä vad jag saknar Melvina. Jag skulle bara vilja släppa hela livet här uppe i Åre, sticka hem och va med henne.





When I dream about you, I feel alive

Vaken och klar för skolan! En sak jag avskyr är att jag vaknar flera gånger under en natt för att kolla på mobilen. Måste försöka sluta med det! Nu är det snart dags att kila ner en trappa till skolan!
Vi hörs under dagen!



Bild på mig och Melvina från i sommras!
Njut!


Save my heart

I want what I can't have. I wanna make you mine and I don't care what it takes. I'm fearless with my heart, I'll take it any place. I don't care if it breaks. I wanna tell you things I never tell myself. These secrets hurt like hell.
Call me crazy. Tell me I'm wrong. Turn around and run, but don't you dare forget that moment that we had. I know we both felt it. So tell me I'm wrong. Turn around and run and I wont save my heart for you.


I would lay my army down if you said you're sorry

Ligger i sängen. Har precis sett första avsnittet av Vampire Diaries s.3. Och så pratar jag med Marcus från nykvarn. Han gör mig nervös. Men han sa nyss att han skulle bjuda ut mig på en dejt när han kommer till Åre. Får väll se om han vågar!
Om ca 25 minuter ska jag möta Jossan nere vid bussen och sen ska jag vara med henne en liten stund. Avslutade nyss ett samtal med min farmor också. 

Kram på er! 

If you stay with me, I'll stay with you

Har precis varit ut en sväng. Pratat med Melvina på telefon och bara tagit det lugnt. Nu sitter jag i sängen och ser på Idol. Jag förstår inte hur jag kan bli så nervös av bara Idol. Haha! Försöker komma på om det är något jag har glömt till i morgon? Typ, någon läxa eller något? Det känns som om jag sköter mig bra och ligger i fas med allt, men eftersom att det inte är så vanligt för att vara jag, så blir jag inte förvånad om jag glömt värsta feta uppgiften eller något. 

Vi hörs senare Chompisar! Ta en titt på min Farfar - han va riktigt *ävla grym! 


You said: Please don't say goodbye before I even had a chance to say hello

I dag är det åtta månader sen min Farfar dog. Det låter ju som en evighet. Nästan. Jag har tänkt skriva till er flera gånger idag, men inte haft något att skriva. Istället har jag sett på några filmer, ritat, duschat och sovit. Min dag har varit rätt så chill faktiskt. Ska väll gå ut om en stund, så att jag får röra på mig.
Jag vet att mina bilder inte är något att skryta om, men jag vill bara visa er. Det är allt. Har lagt ner max tio minuter på alla bilder. Och som sagt så har jag en bild till, som jag inte tänker visa!




Dreaming is believing

Sitter och ser på Bolt, som går på 5an. Älska filmen! Har ritat en till bild, den här gången ritade jag Jimmy och eftersom han verkar vilja ha den bilden, så ska jag se till så att jag träffar honom någon gång. När jag hinner. Går kanske ut på krogen ikväll igen, beroende på hur många som tänkte joina.
Nu ska jag ta en varm och skön dusch!

Peace!


It's okey to not be okey

Nu är alla Idol avsnitt slut. Samtidigt som jag har ärslat i soffan så har jag ritat - skulle egentligen visa er, men eftersom jag har ritat en verklig människa, så vill jag inte bara lägga ut bilden hur som helst - och det har blivit riktigt fint väder ute.

Passa på att skratta lite extra idag vänner!


I'll be with you someday

Godmorgon! Tänkte jag säga innan jag kollade på klockan ...
Igår va jag, Linus, Annie, Christoffer och Björn och bowlade på Holiday. Sen gick vi till Beefalo och efter ett bra tag gick vi till Dahlboms, men jag gick tillbaka till Beefalo för det var alldeles för mycket folk på Dahlboms och Backman och hans kompisar va kvar på Beefalo.
Nej men jag hade riktigt roligt! Nu ska jag titta på alla Idol auditions som jag missat i veckan!
Vi hörs!


Kunde inte komma på vilken bild jag skulle ta, så blir en från i sommras.


Mjölka en ko






Varning för vidriga bilder!

Första inlägget för dagen. Det kommer nog inte bli så många idag. Lite längre istället. Jag hörde nog hur du suckade av lättnad där bakom datorskärmen nu. Haha! Nej men, idag började dagen med en redovisning då jag redovisade om C-vitaminer och bjöd, tillsammans med Anton, klassen på en frukost buffé. Efter lunch åke vi och lärde oss göra kolbullar och hur man mjölkar en ko. Ska ringa mamma och skrika, JAG HAR MJÖLKAT EN KO!, bara för att. Sen fick vi dricka mjölken och jag blir illamående bara jag tänker på det. Inte för att det smakade äckligt, men själva tanken på att dricka något som varit innuti den där "grejen" alldeles nyss, mje, det är inte så frästande.
Lägger in bilder om en stund!
NU (!) tänkte jag skriva om min tå! Där av rubriken. Nu har det gått kanske ca tre månader sen den lilla olyckan hände, då jag fick frätande syra på fötterna och armen. Tänkte visa lite före och efter bilder, så vill ni inte se.. titta inte!

Jag hade aldrig trott att jag på ett helt vanligt sommarlov skulle förlora känseln och en del av rörelseförmågan i min högra stortå. Inte så big deal, men endå.


Armen då.


Armen nu.


Den värst drabbade tån då, två bilder på samma dag. Tagna med ca 3 timmars mellanrum.




Nu.


 


To tired

Har suttit och pluggat C vitaminer nu en stund och det känns som om det sitter. Inte så svårt faktiskt.
Nu är det dags för mig att säga natti, natti.

Natti, natti pojkar och flickor!


Jag tänker aldrig sluta hoppas när det gäller dig

Du vet ... Det spelar ingen roll för mig att det snart är åtta månader sen. Jag tänker aldrig sluta vänta på att du ska komma hem. Jag tänker aldrig förvänta mig att du inte ska det. Jag tänker aldrig sluta hoppas när det gäller dig.
  


Du frågade vem som förstört mig och jag gav dig inget svar

Har precis kommit hem från en prommis med Erika. När jag kunde slita ärslet ut ur klassrummet runt halv fem, så gick vi på ICA - två gånger - och sen gick vi upp till Erika och lagade taccos. Tog nån cider till maten och sen gick vi ut.
Måste bara få tala om att jag klingat praktikplats på NK i Stockholm. Jag som sökte dit bara för att skoja lite med Ylva. Hö..hö, sa hästen. Nej men, haha. Trögt. Nu ska jag göra allt och inget ett tag! Imorgon ska vi iväg och mjölka kossor med klassen!

Glöm inte göra era läxor Chompisar!


Kärlek är den märkliga förvirring som drabbar en person på grund av en annan person

Sitter fortfarande i klassrummet och chillar med klassen. Lyssnar på hög musik! Har sökt praktikplats på flera ställen och nu ska jag snart skriva upp mig för jobb och intjäning av arangemangstimmar! Duktig tjej vi har här!

Keep on walking friends!



I'm doin' fine

Slutade elva idag och trots att det var två timmar sen, så sitter jag i klassrummet. Tror jag har något fel. Alvarligt alltså? Jag skulle aldrig ha stannat i skolan om jag varit frisk? Haha.
Jag har en MEGA sak att berätta!!!!! - Gillar att överdriva med utropstecknena idag igen. - Jag klarade baristaprovet! Galant dessutom! Tror jag behöver starka mediciner doktorn. Har också beställt skolfotot - gruppfoto + katalogen. Och! (Shit, vad jag har nyheter idag (eller så är jag bara pratglad).) Jag tror att jag har fallit dit. Eller jag tror inte. Jag vet. Men jag vågar inte riktigt.

Nu ska jag göra någon nytta.
Ta hand om dagen Chompisar! Gör något galet!


Ritade den här bilden i ettan! HARDCORE!


Tänker jag på dig för ofta, så faller jag tillbaka. Men jag är starkare nu

Har kommit hem från en promenad med Josefin. Det blåste så mycket att vi höll på att blåsa bort ett tag. Nu sitter vi hos mig och jag har läst lite för henne av vad jag brukar skriva på kvällarna. Så länge hon tycker att det är mysigt så kommer jag att fortsätta.

God natt på er Chompisar!


Jag förstår att du undrar vad som händer

Jag är verkligen ingen höjdare på att plugga. Precis som jag va på väg upp till Jossan, så mötte jag henne i trappen, då hon va på väg ner till mig. Så om en stund ska vi ta en promenad. Duktiga tjejer! Nu ska jag sätta på mig strumpor!
Ser att Bonder söker fru går på tv just nu. Men jag undrar om det ens är värt att se på det? Det var väll en annan grej när jag bodde hemma och ville försöka spendera tid med min mamma, som jag brukade kunna se på det.  

Simma lugnt vänner!


19:30

Sitter och ska plugga barista, eftersom vi har ett test på det i morgon. Om en stund tänkte jag höra med någon om en promenad skulle kunna sitta fint.


Jag behöver dig, kom hit och rör om. Jag behöver nått att skriva om

Har precis lagat mig en riktig gorme middag! Köttbullar och makaroner! Så nu ska jag kolla på MTV och käka. Senare ska jag nog traska ner på Holiday Club och kika vad det var för jobberbjudande jag fått. Skoj, skoj!
Vi hörs Chompisar!!


Jag trodde inte att det skulle gå så fort, trodde att det aldrig skulle bli så igen

När jag precis skulle stoppa det frysta brödet i brödrosten, så gick strömmen. Snacka om tajming. Så, jag gick ner till klassen som satt i klassrummet. Drog med mig Erika till matan och frågade hur det skulle bli med lunchen och det visade sig att det inte skulle bli någon lunch. Så hela klass Hr3a drog till MAX.

Nu ska jag studera C-vitaminer!


Jag saknar dig mindre och mindre

Sitter uppe i lägenheten nu. Vi fick sluta Gastronomin tidigare, så nu ska jag bara vänta på att det blir lunch om en timme. Tror jag fuskar och käkar en macka innan.


Om det spelar någon roll, så förstår jag dig bättre nu

Har ni hört Newkids låtar?
- Hon vill va blind
och
- Jag gråter bara i regnet? Jag vet inte vad det är som jag tycker är så bra med dom låtarna egentligen, men jag har som lite fastnat för dom.
Har nästan precis vaknat, det är fruktansvärt skönt med sovmorgon.


Bild från i sommras


Banan ala rasberry vodka - stavning? haha!

Jossan kom precis ner med en efterrätt till mig och henne. Hon har alltså stått och flamberat banan i rabarbervodka och sedan gjort en fin blandning av tropiskjouice och smör + chokladsås. Nam nam nam.


Something came alive just when I thought that all was gone

Ajjemensan! Vilket väder vi har? Va upp till Erika en sväng förut och hon verkade må bättre. Sen tog gick Jag och Jossan ner till stationshuset.
Nu sitter jag hemma i min soffa och gör det jag är bäst på. Okej ... bland de saker jag är bäst på ... dagdrömmer och det ska jag göra tills Jossan kommer ner och ska se på film.
Vi hörs Chompisar!


Det är så värt det, det kommer att vara värt det i slutändan

Har precis haft provsmakning- och provdoftning på likörer nere i baren. Sött. Usch, så sött. Slutar om ca en timme och då ska jag gå hem till sjuka Erika en sväng, för att snacka skit och sen ska jag ner på torget en sväng. Tänkte dra med mig Josefin. Snäll jag är.


När jag är med dig, så känner jag ingen rädsla för att förlora dig - för jag har dig inte ens, men endå är du där.

Josefin försöker få mig att komma över mitt redbulls beroende. Good luck Chuck!
Nej men helt ärligt. Ge mig en redbull så håller jag käft? Snart är det lunch - den lyckligaste timmen på dagen!


Kärleken är aldrig bortkastad

Sitter på Religionlektionen och ser på film. Den är snart slut, så jag passar på att höra av mig till er kompisar.
Idag mår jag bättre - tror jag botades av min egen lycka.
I natt sov F*****k hos mig och nu är jag hungrig!

Vi hörs senare chompisar!!!!!!! - Jag gillar att överdriva med utropstecknena.


You told me to be patient, you told me to be fine and you told me to be kind

Har precis lagt mig i sängen under täcket. Jag var med på barkursen, men mår så pass dåligt idag att jag anser att det inte spelar någon roll om jag är hemma eller i skolan, för hjärnan fungerar i alla fall inte. Hela klassen är typ sjuk.
Nu ska jag kopla datorn till tvn och se på film!

Hoppas ni mår bättre än mig kompisar!


No need to say goodbye

Just because they can't feel it too, it doesn't mean that you have to forget.


I'm still a rockstar

Har precis käkat middag och nu sitter jag och ser på Akward - på MTV. I morgon är det skola. Gör inte mig så mycket, trots att jag föredrar att vara ledig. Haha. Va tråkig jag är. Nu ska jag stänga ner datorn.

Hörs i morgon chompisar!


It's so hard to keep you satisfied

His heart is breaking in front of me, but I have no choice, 'cause I don't want to hurt his feelings anymore.

Fortfarande helt seg, men tänkte ta en dusch snart och jag antar att jag kommer känna mig piggare efter det.
Men vad förväntar sig folk att man ska göra en söndag, när det dessutom är dåligt väder ute? Känner att min röst är på väg bort också. K a n o n.


Nothing can take you away from me when you're in my dreams

Ligger i soffan och ser på Teen mom. Orkar inte röra en fena idag, vilket kanske bara är bra. Avslutade ett nästan en timmas långt samtal med Melvina på telefonen nyss. Vilken otroligt intressant dag jag skriver om va? Men en bild på mig får ni i alla fall eftersom jag har lite överflöd på dom just nu.


I will never be the same without you

Ni bara måste lyssna på de här låtarna! Riktigt sköna!
Hörs senare!


Do not lose to live

Hej på er!
Jag har sagt det tusen gånger redan - på facebook och mina tidigare bloggar - men jag drömmer verkligen verklighetsförvirrande drömmar. Men det var skönt att sova lite längre idag.

Peace!


Bjuder på en galen bild, eftersom jag älskar att vara galen.


Don't try to turn my life around, 'cause I like it up side down

Sitter och käkar chips med dipp och dricker fanta - ska bli lite knubbig nu till vintern hade jag tänkt. Haha. Nej men, samtidigt så ser jag på tv och fejsbokar lite.
Hajre göttans!


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0